Bun venit pe site

Service-ul nostru va ofera servicii de intretinere, montaj si reparatii pentru toate tipurile si marcile de instalatii GPL. Va oferim instalatii GPL BRC cu injectie secventiala de gaz - euro 3-4-5 pentru toate tipurile de autovehicule alimentate cu benzina, instalatii cu injectie directa sau pentru masini cu carburator.

S.C. AUTONOX SERVICE S.R.L. CRAIOVA detine autorizatie pentru montajul, intretinerea si repararea urmatoarelor marci de instalatii gpl: BRC, Landi Renzo, OMVL, Bigas, Marini, Autogas Italia, Vicars, Stargas, Landi.

Noua instalatie Sequent 24.11-injectie secventiala euro 5

INSTALATIA GPL SEQUENT 24.11 este un up-grade al instalatiei de gaz secventiale EURO 5 – Sequent 24 MY07.

Aceasta este echipata cu o noua centralina de gaz, cu strategii noi si imbunatatite. De exemplu strategia “START&STOP” folosita pe motoarele  de ultima generatie, strategie ce permite oprirea motorului la semafor in scopul economiei de combustibil. Citeste mai mult »

Instalatii GPL injectie secventiala

instalatii-gpl-secventiale

INSTALATIA  GPL BRC SEQUENT PLUG&DRIVE este noul sistem de conversie gpl dezvoltat de BRC si prima instalatie secventiala EURO 5 din lume. Are la baza sistemul Sequent, dar se caracterizeaza printr-o abordare complet inovativa, capabil sa functioneze cu gpl. Sistemul este bazat pe o structura hardware solida ce include reductor, injectoare BRC INO3, senzor de presiune si temperatura (Sensata) integrat pe rampa de injectoare si o unitate Citeste mai mult »

Instalatii GPL injectie directa

injectie directa gplSEQUENT DIRECT INJECTION (injectie directa de gaz) este un sistem de alimentare cu GPL dezvoltat pentru a fi integrat cat mai bine cu motoarele alimentate cu injectie directa de benzina.

A aparut in anul 2006, BRC dand dovada inca odata de capacitatea sa inovativa, fiind prima firma din lume care a inventat o instalatie gpl pentru injectia directa de benzina. Citeste mai mult »

Instalatii GPL traditionale

INSTALATIE GPL BRC BLITZ – INJECTIE CU SONDA LAMBDA

Sistemele Blitz au fost concepute pentru motorele cu aspiratie, pe injectie, catalizate, respectand normele de poluare euro1 si euro 2.

ELEGANT – INJECTIE FARA SONDA LAMBDA

Instalatia GPL Elegant se monteaza pe masinile cu injectie monopunct, Citeste mai mult »